What’s Up

Recente activiteiten

Op 9 januari…

Deed ik de tweede workshop met zestien studenten van de Master of Informatics van Hogeschool Utrecht. Vijf teams en één ondernemer presenteerden hun Canvas en SWOT-analyse. Dat was weer een interessante middag. En die kersverse ondernemer, Jaap Siemens, met zijn zzp-bedrijfje Jaap at Work, kreeg uit de zaal diverse mooie tips om met zijn interim- en projectmanagement-ambities een vliegende start te maken. Leuk hoor, om zo te helpen!

Op 23 januari…

Gaf ik een ‘Canvas-plus’-workshop voor tien deelnemers aan de UOA Business Course Extra. Zij hebben al kennis gemaakt met het Canvas- model. Dus ben ik snel een stap verder met ze gaan en de complete C-S-A-methode geïntroduceerd. Die hebben ze vervolgens voor hun eigen bedrijf ingevuld en ter beoordeling naar me opgestuurd.

Op 29 januari….

Was ik uitgenodigd om een korte Canvas promo-sessie te houden voor driehonderd fietsenwinkel-ondernemers, allen lid van de BOVAG. Zij worden uitgenodigd om het BOVAG-programma ‘Mijn toekomst’ te gaan volgen. Kern daarvan is de C-S-A-methode, die we met hen dit voorjaar gaan invullen.
Dat doe ik met het team van Fat Elephant, een klein, maar slim en inspirerend coaching- en adviesbureau uit Zeist.  Als grap hield ik op het eind een lofzang op het fietskogeltje, onder het motto: ‘Zonder kogeltje geen fiets!’

In maart…

Praat ik bij met Edwin Tuin, zelfstandig consultant gespecialiseerd in organisatieverandering. Hij is de auteur van het succesvolle en zeer leesbare boek ‘Alles draait om Verandering’. Zijn bedrijf heet Victalis. Ik zie er naar uit!